Damlaget

Södra Ving/Timmele
Hej och välkomna till damlagets sida.

Vårt damlag spelar i år i Division 2 Norra Götaland med representationslaget.

U-Laget kommer som tidigare år spela i Division 4 mellersta.
Referat: Södra Vings Idrottsförening -
Div 2 here we come
2020-10-17 17:42
Klara för div 2!

Idag var dagen med stort D! Skulle SVT klara av att ta sig till div 2?! Svaret var ett solklart ja! Man har nu spelat två kvalmatcher mot Åsarp/Trädet/Redväg! Den första matchen spelades i Trädet och den slutade 1-5 till SVT! Idag spelade man hemma i Timmele och SVT vann med 5-0! Totalt vann man med hela 9-1!

Referat: - Södra Vings Idrottsförening
Seger i första kvalmatchen
2020-10-10 18:26
Idag åkte SVTs damer till Trädet för en första match mot Åsarp/Trädet/Redväg i kvalet till div 2. Matchen slutade 1-5 till SVT.
Referat: Södra Ving/Timmele - Vänersborgs IF
8:e raka vinsten för damerna
2020-10-04 09:55
Det blev 8:e raka vinsten i seriens sista match för SVTs a-lag! Man tog emot Vänersborg! Matchen slutade 6-1 till SVT!
Referat: Wargöns IK - Södra Ving/Timmele
Vinst med 1-5 borta mot Wargön
2020-09-27 20:27
Idag åkte SVTs a-lag till Vargön för match mot Wargön. SVT gjorde ingen av sina bättre matcher men man kämpar sig in i matchen och vinner med 1-5! I första halvlek kom man inte upp i nivå men SVT är ändå det laget som skapar flest målchanser! Wargön sattsar på kontringar och skapar några lägen! I den 32 min gör Frida Rångemyr sitt första mål för dagen! Frida tar emot bollen efter fin assist av Frida Hansen! Rångemyr vönder sig om och dundrar in 0-1! Detta stod sig sedan halvleken ut! Direkt i andra kvitterar Wargön efter en SVT hörna! Wargöns supersnabba Lisa Jensen gör en egen soloraid från deras straggområde och lägger in bollen! I detta läget tittar man lite mycket på boll för att istället trycka till motståndaren lite mer.

Efter deras kvittering höjer sig SVT igen och man tör över matchen! Martina Wennergren slog en boll i den 55 min på djupet som Lisa Kiviharju snappade upp och slog ett inlägg till Emma Högberg kunde möta och sätta bollen i mål till 1-2. Bara en min senare gör Frida Rångemyr 1-3 efter att hon gjort en kopia på hennes första mål! 1-4 kom i den 67 min! Återigen är det Frida Rångemyr som nätar! Marika Svensson slår en djupledsboll på högerkanten. Frida Rångemyr löper i djupet och dundrar in sitt tredje mål. Frida Rångemyr var inte nöjd där för i den 82 min sätter fjärde målet för dagen! Bästa spelare blev Frida Rångemyr och Emma Högberg.

SVT vinner och gör en del mål! Nu laddar vi inför sista matchen hemma mot Vänersborg på lördag!

Mål:

Referat: Södra Ving/Timmele - Ulricehamns IFK U 1
Härliga tre poäng
2020-09-19 19:11
Idag var det derby för SVTs a-lag mot UIFK u. Vi snackade mycket om inställning och att gå in ordentligt i närkamperna. Men när matchen började gjorde vi nästan alla fel vi kunde göra.
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..