Bli medlem i föreningen år 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

Södra Ving/Timmele
Hej och välkomna till damlagets sida. 

Vårt damlag spelar i år i Division 2 Norra Götaland med representationslaget.

U-Laget kommer som tidigare år spela i Division 4 mellersta. 
Referat: Arentorp/helås - Södra Vings Idrottsförening
Fler poäng inkasserade
2021-10-03 19:49

SVT vann bortamatchen mot Arentorp/Helås med 2-6. Liten svag inlesning där hemmalaget tog ledningen me 1-0. Sen får hemmalaget en mycket tveksam straff men Frida Roos i mål är ju en mästare på straffar och räddar. Det blev starten för SVT och man tog därefter över matchen. SVT kunde sedan vinna komfortabelt. Målskyttar var Frida Rångemyr x4 och Therese Josefsson x2. Plus till Emilia Johansson som gör en mycket fin insats! Plus även Till Frida Rångemyr som gör 4 mål. 

Referat: Falköpings kik - Södra Vings Idrottsförening
Delad pott på Slottsvallen
2021-09-27 21:37

Det blev en poäng mot Falköping KIKs för SVTs a-lag! Det var en mycket svängig match det blev två straffar till motståndarna där den ena går att diskutera. Det var mycket känslor och det ledde till en utvisning bland SVT spelare. Målskyttar var Mikaela Åberg x2, Lisa Kiviharju och Frida Rångemyr. Bästa spelare blev Marika Svensson och Mikaela Åberg.

Referat: Södra Ving/Timmele U - Hemsjö IF
Viktig seger för U-laget i division 3
2021-09-20 19:11

Idag tog SVTs u-lag en mycket viktig seger hemma mot Hemsjö. Bortalaget tog ledningen med 0-1 efter en hörna. Det stod sig halvleken ut. Hemsjö utökade sen till 0-2. Sen hände det något och SVT tog tag i det! Wilma Danielsson gör 3 mål och Ramona Kaulen gör ett! Hemsjö kunde reducera till 4-3 men SVT drog det längsta stråt! Nu ligger man tvåa i serien och en match kvar! Bästa spelare idag var Wilma Danielsson och Ramona Kaulen. På bara 15 gör SVT 4 mål och Wilma Danielsson gör äkta hattrick på bara 11 min! 

Referat: Mariestad - Södra Vings Idrottsförening
En poäng i Mariestad
2021-09-18 08:14

Idag åkte SVTs a-lag till Mariestad för match mot just Mariestad. Inför matchen hade lagen samma poäng men Mariestad en placering högre då de hade bättre målskillnad. I första halvlek var hemmalaget lite bättre men 0-0 stod sig till pausvilan. I andra var det SVT som var det lite bättre laget men inga mål kom denna kväll så man delar på poängen. Till matchens lirare utsågs målvakten Frida Roos. 

Referat: Alingsås KIK U - Södra Ving/Timmele U
Första förlusten för SVTs U-lag
2021-09-18 08:13

Idag åkte man till Alingsås för match mot Alingsås KIK. Det var ettan mot tvåan i serien. Alingsås rivstartar matchen och gör 1-0 ganska fort. SVT var inte riktigt med inledningsvis och Alingsås gör 210 i den 10 min. Sen jämnar spelet ut sig lite och SVT skapade några halvchanser utan att få de där riktigt bra lägena. 

I andra halvlek gör SVT en riktigt bra halvlek och man försöker spela boll och trycker på för ett mål framåt men istället blir det Alingsås som fastställer slutresultatet till 3-0! Vi står upp bra och 3-0 speglar väl inte matchbilden men det är ju målen som räknas. Så grattis Alingsås till dagens vinst och även troligen en serieseger. Nu laddar vi om för nästa helg då en annan toppkonkurent kommer på besök nämligen Hemsjö. 

 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer