Bli medlem i föreningen år 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

Södra Ving/Timmele
Hej och välkomna till damlagets sida. 
 
Vårt damlag spelar i år i Division 2 mellersta götaland med representationslaget.
 
U-Laget kommer som tidigare år spela i Division 3 västra.
 
 
Referat: Tabergs SK - Södra Ving/Timmele
Tre poäng i vårens sista match
2022-07-02 19:19

Idag åkte damerna till Taberg för match mot just Taberg. Man inledde bra och Emilia Johansson gav SVT ledningen i den 13 min. I den 26 gör Frida Rångemyr 0-2. Några minuter senare gör Taberg självmål till 0-3. Innan paus hann både Emilia och Frida göra ytterligare var sitt mål. I halvtids vilan stod det 0-5 till SVT.

 

i andra började SVT lika bra och man gjorde tre mål på bara några minuter. Målskyttarna var Therese Josefsson x2 och Lisa Kiviharju. Imellan där fick Taberg in ett mål med. Sen hände det något och SVT slappanade av lite och Taberg hämtade upp några mål till 4-8! Sen kunde Frida Rångemyr sätta slutresultatet till 4-9! 

Referat: Södra Ving/Timmele - Ulricehamns IFK
En oerhört tung förlust i derbyt
2022-06-20 21:42

Idag kom UIFKs damer på besök till Idrottsparken för match mot vårt damlag. Det var laddade tjejer från båda lagen inför matchen. Det var en tuff och oerhört jämn match. Södra Ving/Timmele tog ledningen i den  36 min efter att Emilia Johansson rundade målvakten och rullade in 1-0 till hemmalaget. Detta resultatet stod sig halvleken ut. I andra kom SVT inte upp i riktigt samma nivå! Man kunde hålla UIFK nollade fram till den 84 min när de kunde kvittera genom Ebba Fritzon. SVT var väldigt trötta och man kunde inte hålla emot i slutet. Samma Ebba sol kvitterade kunde sedan fastställa slutresultatet till 1-2 och de tre poängen går till UIFK. 

Det var en sur förlust där ett oavgjort resultat hade varit rättvist. Hade SVT satt sina frilägen man kom i så  hade slutresultatet sett annorlunda ut. 

Plus till:

3 Martina Wennergren

2 Lisa Kiviharju

1 Emilija Johansson

Referat: Skultorps IF - Södra Ving/Timmele
Krigarseger
2022-06-12 18:05

Idag åkte vårt damlag till Skultorp med endast tre avbytare. I ledningsvis blev en mardröm när Skultorp gör 1-0 efter 30 sek och våran lagkapten Martina Wennergren fick en smäll mot huvudet och fick utgå.  Efter den inledningen kunde så kunde SVT jobba sig in i matchen och det blev en jämn första halvlek. Men 1-0 står sig halvleken ut. 

I andra kommer SVT ut taggade och man spelar upp sig mycket och i andra var det jämn men SVts Frida Rångemyr kunde både kvittera och även sedan göra 1-2 på liknande lägen. SVT kunde hålla undan och man vann matchen mot topplaget Skultorp. En riktigt bra match där vi verkligen spelar som ett lag och tre underbara poäng. 

plus till alla i laget men plusen är utdelade till följande:

 

3 plus Ida Börjesson

2 plus Elvira Johanzon

1 plus Frida Rångemyr

Referat: Mariedals IK - Södra Ving/Timmele
Åter på vinnarspåret
2022-06-05 18:06

Idag åkte SVTs damer till Borås för match mot Mariedal. Det var ett taggat SVT som var sugna på tre poäng. SVT tog ledningen redan i första minuten. Nadde skjuter ett fint skott som leder till 0-1. I dne 10 min gör Frida Rångemyr sitt första mål för dagen till 0-2. I den 19 min får SVT straff efter hands och Frida sätter bollen säkert i mål till 0-3. I den 35 min göt Frida Rångemyr ett äkta hattrick när hon gör 0-4 med ett säkert avslut. I 44 min gör Ida Börjesson 0-5 efter att ha fintat sig förbi hela försvaret. Detta resultatet stod sig halvleken ut. 

I andra kommer Mariedal ut piggt och gör 1-5 efter lite kommunikationsmiss i försvaret. Slutresultatet blir 1-6 efter att Emilia Johansson skjutit in 1-6 i den 61 min.

 

SVt var det bättre laget och man vann klart rättvist. En av de bästa insatserna i år! Roligt och se. 

plus till hela laget men extra plus till Lisa Kiviharju gjorde en makalöst bra insats som mittback idag. 

3 plus Lisa Kiviharju

2 plus Frida Rångemyr

1 plus Ida Börjesson.

Referat: Södra Ving/Timmele - IF Elfsborg
Tung förlust
2022-05-30 22:01

Idag kom Elfsborg på besök till Slottsvallen för match i damernas div 2.

 

SVT fick en mardrömsstart på matchen där Elfsborg gör tre mål på 15 min. SVT var inte alla med i matchen och man var passiva och långt ifrån den matchplanen man hade inför matchen. 0-4 var resultatet i halvtid. 

I andra halvlek höjer sig hemmalaget betydligt ich skapar några fina lägen utan att göra mål. Istället är det gästerna som sätter fler mål och matchen slutar 0-7. Bara att säga grattis till Elfsborg som är några nivåer bättre än SVT men där 7 mål kanske inte helt speglar matchbilden. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll - startsida, 03/07 14:25 
Nyheter från föreningen
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer