Nu kan boulespelande SVIFare skaffa licens för tävlingar
2021-01-13 12:59

Nu har vi fått klart med sbfonline.se där alla med licens kan anmäla sig till tävlingar som är sanktionerade av föreningar som tillhör Svenska Bouleförbundet, alltså även Södra Vings IF.

sbfonline.se finns mycket information att hämta, ex.vis årets tävlingskalender där man finner sanktionerade tävlingar.

När någon känner sig mogen för att skaffa licens så anmäler man detta till Lennart Johansson eller Viktoria Persson, som fixar detta.

Nu har vi fått klara besked: Höstens boulespelande är slut
2021-01-11 14:49
Ja det var aldrig några problem att konstatera att boulespel var mindre lockande. Eller?
Under de första dagarna på 2021 kollade jag banornas beskaffenhet, och trots att jag gärna hade nöjt mig med några kvadratmeter grusbana så var det stört omöjligt. Eftersom coronapandemin sätter stopp för spel inomhus och jag hoppas inga SVIF-are riskerar egen och andras hälsa för att spela boule så hjälps vi åt istället med att finna vårtecken som ger oss hopp om spel igen på ViskaBoulePlatsen.

Boulespel hela hösten, ända in i 4:e advent
2020-12-22 16:45
Kerstin, Gunvor, Irene, Klas-Göran, Eddy, Håkan och Per.
Den milda hösten har gjort det möjligt att spela ända fram till julhelgen. Här spelade man den 4:e Advent, något som jag aldrig tror har hänt: Utomhus!!!
Om inte vintern infinner sig så kanske dessa trogna spelare fortsätter efter helgfirandet, och kanske fler lockas att åter ansluta sig till gruppen. Dagarna blir ju snart längre och ljusare...

Ändrad träningstid på onsdagar
2020-10-08 11:32

Hej alla boulespelare i SVIF

Träningstiderna vid ViskaBoulePlatsen:

ONSDAGAR startar vi kl 14.00 OBS NY TID!!!

SÖNDAGAR startar vi kl 11.00

Den nya tiden på onsdagar var ett önskemål från deltagarna.

Många SVIF-spelare på ViskaBoulePlatsen
2020-10-01 13:58
Glada boule-are inom SVIF, här i paus mellan matcherna.

Onsdagen den 30 september var det festligt när boulespelarna i Södra Vings IF hade en trivselträff vid ViskaBoulePlatsen i Hökerum. Drygt ett 15-tal spelare kom till start för att spela 2 matcher med lottade lag. I pausen mellan matcherna hade boulesektionens ordf Lennart Johansson tillsammans med bl.a. Klas-Göran Hellqvist och frun Irene ordnat en stor grill där man fixade god korv med bröd och dricka samt kaffe med Irenes hembakade goda kaka.

Eftersom vi har en mild höst med hyfsat väder beslutades det att träningarna ska fortsätta ett tag till, dock lite tidigare start på onsdagarna, kl 14.30.

Eddy svarar för boule-sidan
2020-02-03 20:39

På uppdrag från ansvarig i SVIF har jag fått förtroendet att svara för boule-sidan på SVIFs hemsida. Så jag är tacksam för meddelanden från bouleintresserade SVIF-are att ge mig nyheter och förslag till uppgifter ni vill ha på denna sida.

Ni når mig på mail till eddy@ydde.se eller på telefon 0703-128 600.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..