SVIF har 2 lag med i vinterns InneKnallen
2021-09-30 11:57

InneKnallen spelas lika sommarens Knalleserien men inomhus istället. Boulehallen i Ulricehamn är spelplatsen. Vi har 2 lag med och ansvariga för resp lag är Eddy Persson (lag 1) och Per Jörgensen (lag 2). Lag 1 bemannas med samma spelare som kämpade på olika orter under sommaren, och tog andraplatsen i B-slutspelet. Man spelar varannnan tisdag och lag 1 börjar den 19 oktober, lag 2 den 26 oktober.

Nu kan boulespelande SVIFare skaffa licens för tävlingar
2021-01-13 12:59

Nu har vi fått klart med sbfonline.se där alla med licens kan anmäla sig till tävlingar som är sanktionerade av föreningar som tillhör Svenska Bouleförbundet, alltså även Södra Vings IF.

sbfonline.se finns mycket information att hämta, ex.vis årets tävlingskalender där man finner sanktionerade tävlingar.

När någon känner sig mogen för att skaffa licens så anmäler man detta till Lennart Johansson eller Viktoria Persson, som fixar detta.

Nu har vi fått klara besked: Höstens boulespelande är slut
2021-01-11 14:49
Ja det var aldrig några problem att konstatera att boulespel var mindre lockande. Eller?
Under de första dagarna på 2021 kollade jag banornas beskaffenhet, och trots att jag gärna hade nöjt mig med några kvadratmeter grusbana så var det stört omöjligt. Eftersom coronapandemin sätter stopp för spel inomhus och jag hoppas inga SVIF-are riskerar egen och andras hälsa för att spela boule så hjälps vi åt istället med att finna vårtecken som ger oss hopp om spel igen på ViskaBoulePlatsen.

Boulespel hela hösten, ända in i 4:e advent
2020-12-22 16:45
Kerstin, Gunvor, Irene, Klas-Göran, Eddy, Håkan och Per.
Den milda hösten har gjort det möjligt att spela ända fram till julhelgen. Här spelade man den 4:e Advent, något som jag aldrig tror har hänt: Utomhus!!!
Om inte vintern infinner sig så kanske dessa trogna spelare fortsätter efter helgfirandet, och kanske fler lockas att åter ansluta sig till gruppen. Dagarna blir ju snart längre och ljusare...

Ändrad träningstid på söndagar
2020-10-08 11:32

Hej alla boulespelare i SVIF

Träningstiderna vid ViskaBoulePlatsen:

ONSDAGAR startar vi kl 14.00

SÖNDAGAR startar vi kl 10.30  OBS! Ny tid fr.o.m 20 april -21

Den nya tiden på söndagar var ett önskemål från deltagarna.

Många SVIF-spelare på ViskaBoulePlatsen
2020-10-01 13:58
Glada boule-are inom SVIF, här i paus mellan matcherna.

Onsdagen den 30 september var det festligt när boulespelarna i Södra Vings IF hade en trivselträff vid ViskaBoulePlatsen i Hökerum. Drygt ett 15-tal spelare kom till start för att spela 2 matcher med lottade lag. I pausen mellan matcherna hade boulesektionens ordf Lennart Johansson tillsammans med bl.a. Klas-Göran Hellqvist och frun Irene ordnat en stor grill där man fixade god korv med bröd och dricka samt kaffe med Irenes hembakade goda kaka.

Eftersom vi har en mild höst med hyfsat väder beslutades det att träningarna ska fortsätta ett tag till, dock lite tidigare start på onsdagarna, kl 14.30.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..