Bli medlem i föreningen år 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Herrlaget

Södra Ving 2021
Säsong 2021 spelar Södra Ving i division VI Ulricehamn.
Referat: Södra Vings IF - Valtorps IF
Straff i slutet ordnade en poäng
2020-09-13 17:42
Moral har vi mycket i detta laget. Tuff start med en del sjuka i veckan och sedan fortsatt även till match. En viss oro att det skulle komma fler, men vi fick till ett slagkraftigt gäng. Vi startade med 3-1-3-3. Tänkte att vi skulle komma upp högt i banan och straffa dem där. Resultat.. blev sådär. Vi tappar boll i 12 min och där gör Valltorp 1-0. Vi gör byten efter 20 min och sätter upp ett 4-4-2, vilket gör att få tag i bollen. Skapar inte mycket, men det gör inte valtorp heller. 2 halvlek visar vi en grym moral. Det är tungt och fysiskt, men vi är riktigt starka. Börjar skapa mer fasta och samtidigt är Valtorp i spillror. Mycket tack vare Ale och Simons stenhårda arbete. I 87 min får vi en frispark som en i valtorp drar ner Alfred och domaren dömer straff. Jocke H gör inget misstag och 1-1 är ett. I 89 min får Valtorp ett direkt rött kort för farligt spel, och efter matchen fick de ytterligare ett. Så vad jag förstår så var de inte helt nöjda med domaren.
Referat: Södra Vings IF - Borgunda IK
Första vinsten i serien
2020-08-26 17:36
Under tisdagskvällen spelade Södra Ving match mot Borgunda på Slottsvallen.
Tog första vinsten i årets halva serie.
Referat: Herrljunga SK FK - Södra Vings IF
Södra Ving hämtade upp 2-målsunderläge
2020-08-11 17:53
En stabil målvaktsinsats bidrog till att Herrljunga inte gjorde mål förrän en bit in i andra halvlek. Herrljunga spelade inte den vackraste fotbollen, men var hela tiden på hugget för att kunna kontra och på så sätt hota Södra Ving. De var flertalet gånger framme och fick chanser med både frilägen och skott som målvakt Karl Johansson stoppade. Joakim Hulander nickade in 1-0 i första halvlek på frispark, trodde vi åskådare som stod långt ifrån, men linjemannen hade bättre koll och såg att det var offside. 
Herrljunga fick en spelare målchansutvisad i samband med Södra Vings straff som herr Hulander reducerade till 2-1 på. Några minuter senare lyckades Elvin Cuni komma först på en långboll mot mål och kvittera till 2-2. 
Referat: Redvägs FK - Södra Vings IF
Träningsmatch mot Redväg 3-2
2020-03-29 21:31

Match igår mot Redväg. Dagen startade med en träning med bra tempo klocka 0900. Efter en god lunch på hotellet så var det matchstart kl 1315. Redan innan match så var det övereskommet att alla 19 spelare skulle få en halvlek.


Referat: Södra Vings IF - Edet FK
Vinst i omgång 1 i DM, Edet FK 1-0
2020-03-23 18:46
Dagens DM match,mot Edet som man för övrigt kan se på youtube blev en blåsig historia. Vi valde att spela med motvind i första halvlek, och löste det ganska bra. Kalle i målet fick göra några riktigt bra ingripande som var i den högre klassen. Även vi har ett par bra lägen som gick lite högt i vinden. Dock i 42 minuten så skapar vi ett riktigt fint anfall som avslutas av Elvin C med ett bra skott vid stolpen. 2 halvlek är en stor kamp, som jag tycker att vi står upp riktigt bra. Edet skapar ett par bra chanser som Kalle står rätt placerad och kan relativt enkelt ta. Med de två första matcherna som jag varit med på så ser vi att vi har en grym moral. Alla som är inne och kampar på plan gör ett mycket bra jobb. Nu tar vi en riktigt bra träningsvecka, så kommer vi bli grymma. Tack för ett bra arbete gubbar // Crister K med ledartrojkan!
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer