Södra Ving - laget med sting!

Säkra-Cupen 2021
SÄKRA-CUPEN 2021 kommer vi arrangera under hösten 2021.

Ungdomsturnering i Fotbollshallen i Ulricehamn
F12 och P12 (spelare födda 09-10)
P10 och F10 (spelare födda 11 eller yngre)

Mer information, inbjudan mm kommer publiceras här allt efter hur och när läget klarnar.
Information om cupen som var tänkt att arrangeras först i våras, ändrades till höst, och nu då inte arrangeras under 2020 finns att läsa längre ner i texten. Kan ju ändras inför nästa cup, men lite mer information finns ju där.

SÄKRA-Cupen 2020 Inställd.

Efter beskedet om att  ”maxantal 500” ej blir aktuellt f.n. har vi måst ställa in cupen som vi hade för avsikt att köra nu i höst.
Vi tycker naturligtvis att detta är hemskt tråkigt, i synnerhet som flera av inbjudna och anmälda lag, uttryckt er förhoppning om att cupen skulle bli av. Vi får hoppas, ”sköta oss” osv så att vi ses till våren istället.

Idrottshälsningar
Tävlingskommitten

Inbjudan och reglerna för SÄKRA Cupen, om den genomförts, kan läsas om här. (med reservaton för ändringar inför kommande turneringar)

Kiosken är öppen under hela turneringen. Servering av hamburgare, korv, kaffe, dricka, frallor, godis mm