Motion

Motionssektionen
Välkomna till föreningens motionssida.

Under "normala" omständigheter erbjuder vi såväl vuxen- som barngymnastik i Södra Vinghallen i Hökerum.

De senaste terminerna har vi haft Tabataträning och Cirkelpass för vuxna med Ginny Arabäck och Ida Tjörnebrant.

Barngympa i två grupper, en för barn födda -16/-17 (familjegympa) och en för barn födda -14-/15.
Ledare är Malin Axebrink och Tinna Stefansdottir.

Under våren 2021 kommer vi inte kunna erbjuda några motionspass pga rådande omständigheter.

Håll ut - till hösten är vi tillbaka!

Ledarna

Vårterminen 2021
2021-01-03 13:32
Pga rådande omständigheter med strikta rekommendationer under Corona-pandemin kommer det INTE bli  någon motionsverksamhet under våren. Det gäller både barn och vuxengympan.

Vi hoppas ni fortsätter att röra på er på egen hand eller tillsammans med familj och vänner - utomhus.

Ta hand om er!

Motionssektionen
Nya rekommendationer för Covid-19
2020-11-04 20:24
Igår 3 november, har FHM kommit med nya skärpta riktlinjer för angränsande län, bland annat Jönköping och Halland. Man har även sedan tidigare uppmanat att man att endast ska umgås med de man bor med. Detta gör att Södra Ving från och med idag, 4 november ställer in resterande Familjegympa för höstterminen.
Tack för en härlig termin tillsammans med er och era fantastiska barn!
Ta hand om er och era nära & kära i dessa tider!
Hälsningar Motionssektionen
Gympastart
2020-08-29 14:41
Varmt välkomna till en ny träningstermin med Södra Vings IF!

Denna termin kommer vi bara kunna erbjuda ETT vuxenpass/vecka då vi dessvärre saknar instruktörer.

Skulle du själv vara intresserad eller vet någon som skulle passa in i rollen som instruktör var vänlig och kontakta Ida Lindqvist, mail: ida.lindqvist85@gmail.com eller 0739 - 28 83 46

Information om de olika passen ligger under respektive flik.

Väl mött!
Motionsektionen