Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Södra Ving - laget med sting!

Ny kanslitjänst i Sport Admin
Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det. Från 2020 har vi gått över över till en ny digital lösning med hjälp av Sport Admin för hemsidan, kommunikation, samt medlems- och deltagaradministration. Det är föreningssystem som automatiserar och förenklar flertalet tjänster i föreningen, vilket ger oss bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. 
För samtliga betalningar tillkommer en extern administrationsavgift mellan 9-59kr. Det finns möjlighet att dela upp betalningen, ta den på faktura (14 dagar) eller lösa det direkt med kortköp eller swish.
 
För dig som medlem innebär det förhoppningsvis en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning. Det ger också tillgång till nya tjänster som än så länge mestadels våra ledare nu använder. Det finns också en hel del fördelar som vi kommer kunna erbjuda våra samtliga medlemmar framöver. 
 
Systemet är relativt nytt för oss, och vi behöver fundera vidare på hur vi kan trimma systemet och hitta ännu bättre lösningar med det. 
 
Har ni frågor kring detta, eller är det uppgifter som är felaktiga som ni vill rätta så kan ni nå föreningen som vanligt på info@sodravingsif.se
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer