Matchnummer: 142101051
Samling:15:00
Åter på vinnarspåret
2022-06-05 18:06

Idag åkte SVTs damer till Borås för match mot Mariedal. Det var ett taggat SVT som var sugna på tre poäng. SVT tog ledningen redan i första minuten. Nadde skjuter ett fint skott som leder till 0-1. I dne 10 min gör Frida Rångemyr sitt första mål för dagen till 0-2. I den 19 min får SVT straff efter hands och Frida sätter bollen säkert i mål till 0-3. I den 35 min göt Frida Rångemyr ett äkta hattrick när hon gör 0-4 med ett säkert avslut. I 44 min gör Ida Börjesson 0-5 efter att ha fintat sig förbi hela försvaret. Detta resultatet stod sig halvleken ut.

I andra kommer Mariedal ut piggt och gör 1-5 efter lite kommunikationsmiss i försvaret. Slutresultatet blir 1-6 efter att Emilia Johansson skjutit in 1-6 i den 61 min.

SVt var det bättre laget och man vann klart rättvist. En av de bästa insatserna i år! Roligt och se.

plus till hela laget men extra plus till Lisa Kiviharju gjorde en makalöst bra insats som mittback idag.