Matchstart:lör 10 oktober, 15:00
Plats:Ospecificerad
Seger i första kvalmatchen
2020-10-10 18:26
Idag åkte SVTs damer till Trädet för en första match mot Åsarp/Trädet/Redväg i kvalet till div 2. Matchen slutade 1-5 till SVT.
I första halvlek kom SVT inte riktigt upp i den nivån spelmässigt som vi vet att vi kan. Men man tar ledningen i den 17 min. Frida Rångemyr vinner bollen ute på högerkanten och drar på ett långskott som hittade in i bortre. Sen kom en period där bollen åkte mest fram och tillbaka. I den 33 min får ÅTR på ett skott som tyvärr SVTs målvakt tappar och det slutar med att ÅTR kvitterar till 1-1. Det här resultatet stod sig sedan till pausen. Vi pratade om i paus att vi måste få igång rullet och ligga tätare i markeringen.

I andra kom tjejerna ut med ny energi och man var det klart bättre laget. Redan i den 46 min gör Frida Rångemyr sitt andra mål för dagen till 1-2. 1-3 kom i den 60 min. Denna gången är det Lisa Kiviharju som nätar efter ett utav många fina anfall från SVT. i den 76 min kom 1-4. Frida Hansen kommer löpande i djupet efter en fin passning av Frida Rångemyr. Frida Hansen dundrar in bollen via ribtban. ÅTRs målvakt åkte på en frilägesutvisning efter att hon kapat Frida Rångemyr. I den 90 min kom även 1-5. Det är Frida Rångemyr som sätter sitt tredje mål för dagen. Detta blir också slutsignalen. Plus till hela laget som gör en fantastik kämparinsats och en mycket fin andrahalvlek.