Serie:Damer, Div 3 Västra
Samling:15:00
SVTs A-lag fortsätter att ösa in mål
2020-08-23 19:01
Idag fick man besök av Främmestad/Norra-Fåglum/Nossebro. På pappret skulle SVT vara det starkare laget och det var man verkligen! Man inledde målskyttet redan efter 8 min. Frida Rångemyr vinner bollen i straffområdet och spelar bollen till Emma Hlgberg som bredsidar in 1-0. 2-0 kom i den 17 min. Frida Rångemyr skjuter in bollen bakom gästernas målvakt. I den 19 min lägger Lisa Kiviharju in 3-0 efter en assist av Emma Högberg. I den 29 min gör Frida Rångemyr sitt andra mål för kvällen när hon lobbskjuter in bollen efter ett fint inlägg av Frida Hansen. Innan paus utökar SVT till 5-0. Emma Högberg slår ett inlägg från höger. Frida Rångemyr tar ner bollen! Medans hon står felvänd passar hon ut bollen på vänsterkanten där Lisa Kiviharju kommer löpandes och placerar in bollen. Detta resultat stod sig sedan halvleken ut.

I andra tvingas SVT till ett målvaktsbyte då Emma Rångemyr utgår skadad! In kommer istället Lina Claesson. SVT fortsätter att vara det klart bästa laget och fortsätter att trycka på. Visserligen kan man ana att hemmalaget inte går riktigt fullt ut i alla närkamper. 6-0 kommer efter att Frida Hansen slår ytterligare ett fint inlägg från höger som Frida Rångemyr nickar in. 7-0 gör Wilma Danielsson efter att hon vunnit bollen och sedan dundrat in bollen via ribban. Gästerna reducerar visserligen sedan efter en hörna som nickas in via en hemmaspelare men SVT fastställde slutresultatet till 8-1 genom Wilma Danielsson som är framme på en retur från gästernas målvakt!

SVT gör en fin insats och har bättre spel och tempo denna matchen jämfört med förra matchen! Plus till hela laget idag.