Serie:Damer, Div 3 Västra
Samling:17:45
Det blev en enkel match för SVT
2020-08-20 12:06
Igår åkte man till Borgstena för match mot Fristad/Borgstena/Sparsör! Matchen slutade 0-7 till SVT!
Inför matchen så visste vi att vi skulle vara det bättre laget men samtidigt brukar SVT ha det lite svårare på kortare planer! SVT satte fart direkt och hade två skott i ribban i de första fem minuterna. Lisa Kiviharju inledde målskyttet i den 11 min efter hon avancerat på vänsterkanten och placerat in bollen i mål! 0-2 kom i den 18 min! Denna gången är det Emma Högberg som håller sig framme efter en frispark från Mikaela Åberg. I den 20 min gör Frida Rångemyr sitt åttonde mål för säsongen genom att maga in bollen efter ett fint inlägg av Frida Hansen. I den 26 min gör Lisa Kiviharju sitt andra mål för kvällen med en fint avslut. Detta resultatet stod sig sedan halvleken ut! I paus pratade vi om att sätta fart på spelet och spela enklare och på marken!

I andra var SVT helt överlägsna igen! I den 46 min gör Lisa Kiviharju sitt tredje mål! Frida Hansen slår ett inlägg som Lisa nickar in i bortre! I den 59 min gör Ellen Gunterberg 0-6 efter en hörna. 0-7 kom i den 85 min efter att Martina Wennergren skjutit in bollen.

Det var inget snack om att SVT var några klasser för stora för hemmalaget! Matchen slutade 0-7 men SVT skapade lägen för att det egentligen skulle slutat tvåsiffrigt! Man blir lite väl sugen på att göra mål och tar kanske ibland lite väl svåra avslut! Men men man vinner med 7-0 och får tre fina poäng!

Bästa spelare går till Lisa Kiviharju som hade lekstuga på sin vänsterkant och gör tre mål! Vi vill även utse Ida Börjesson som står för en fin insats på mittfältet! Hon är lugn och trygg med bollen och fördelar spelet med sina fina djupledspassningar.