Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

sarp-Trdet/Redvg - Sdra Ving/Timmele
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 17 juni, 19:30
Plats:Enevi A-plan
Serie:Damer, Träningsmatcher
Samling:18:30
1-1 för damernas div 3 lag
2020-06-17 22:13
Idag var det div 3 lagets tur att spela träningsmatch mot Åsarp/Trädet/Redväg. Precis i inledningen av matchen spelade SVT riktigt fin fotboll men tappr sen det spelet och det blir lite plottrigt emellan åt! ÅTR skapade några frilägen som SVTs målvakt lyckades rädda men i den 20 min kom ett fint skott som SVTs målvakt inte kunde hålla så 1-0 till ÅTR! Direkt efter det skjuter SVTs Frida Hansen ett skott i Ribban men bollen ville inte in för de röda! 1-0 stod sig halvleken ut! 

I andra skapade SVT en hel del halvfarliga lägen och kunde kvittera i den 60 min! Mikaela Åberg alår en fin frispark från mittplan ut till vänster där Lisa Kiviharju möter upp och avancerar framåt mot mål! Väl framme placerar hon snyggt in kvitteringen! 

SVT stod upp bra och det var jämnt hela matchen! Lite småstressigt ibland men fin ork i hela laget! Plus till Mikaela Åberg som gör ett enormt jobb på mitten! 

Mål:
1-0 20 min
1-1 60 min Lisa Kiviharju

Laget:
Lina Claesson

Alma Backlund
Marika Svensson
Martina Wennergren

Frida Hansen
Mikaela Åberg
Ida Johansson
Lisa Pedersen
Kajsa Claesson

Emma Högberg
Frida Rångemyr

Avbytare:
Lotta Nilsson
Hanna Högberg
Wilma Danielsson
Lisa Kiviharju
 

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer