Bli medlem i föreningen år 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll

Fotboll med Södra Ving - laget med Sting
Sedan 2015 samarbetar Södra Ving med Timmele GoIF, och har ett gemensamt damlag.
Södra Ving/Timmele A spelar 2021 i division 2 Norra Götaland
Södra Ving/Timmele U spelar 2021 i division 4  
 

Södra Vings IF representationslag på herrsidan spelar 2021 i division VI Ulricehamn

 
 
Damlaget - fotboll (Södra Ving/Timmele)
Referat: Södra Ving/Timmele U - Hemsjö IF
Viktig seger för U-laget i division 3
2021-09-20 19:11, Damlaget - fotboll (Södra Ving/Timmele)

Idag tog SVTs u-lag en mycket viktig seger hemma mot Hemsjö. Bortalaget tog ledningen med 0-1 efter en hörna. Det stod sig halvleken ut. Hemsjö utökade sen till 0-2. Sen hände det något och SVT tog tag i det! Wilma Danielsson gör 3 mål och Ramona Kaulen gör ett! Hemsjö kunde reducera till 4-3 men SVT drog det längsta stråt! Nu ligger man tvåa i serien och en match kvar! Bästa spelare idag var Wilma Danielsson och Ramona Kaulen. På bara 15 gör SVT 4 mål och Wilma Danielsson gör äkta hattrick på bara 11 min! 

Damlaget - fotboll (Södra Ving/Timmele)
Referat: Alingsås KIK U - Södra Ving/Timmele U
Första förlusten för SVTs U-lag
2021-09-18 08:13, Damlaget - fotboll (Södra Ving/Timmele)

Idag åkte man till Alingsås för match mot Alingsås KIK. Det var ettan mot tvåan i serien. Alingsås rivstartar matchen och gör 1-0 ganska fort. SVT var inte riktigt med inledningsvis och Alingsås gör 210 i den 10 min. Sen jämnar spelet ut sig lite och SVT skapade några halvchanser utan att få de där riktigt bra lägena. 

I andra halvlek gör SVT en riktigt bra halvlek och man försöker spela boll och trycker på för ett mål framåt men istället blir det Alingsås som fastställer slutresultatet till 3-0! Vi står upp bra och 3-0 speglar väl inte matchbilden men det är ju målen som räknas. Så grattis Alingsås till dagens vinst och även troligen en serieseger. Nu laddar vi om för nästa helg då en annan toppkonkurent kommer på besök nämligen Hemsjö. 

Hem
Referat: Södra Vings Idrottsförening - Friscopojkarna
Återigen Förlust
2021-08-07 12:20, Hem

Idag spelade SVTs damer hemma mot det topptippde Friscopojkarna. Slutresultatet skrevs till 0-3 men där hemmalaget borde gjort något mål! SVT ägde bollen relativt mycket och skapade många chanser men skärpan i avsluten samt en match målvakten i bortalaget som tog det mesta gjorde att hemmalaget gick mållösa ifrån matchen. Plus till Ida Johansson som utsågs till matchens lirare. Tre förluster på tre matcher mot troliga topplag! Nu laddar vi för nästa match på lördag den 14 aug hemma på Idrottsparken mot Värsås. 

 
Andra raka bortavinsten för herrarna
2021-07-03 14:25

Södra Vings herrar åkte i torsdags hem från Dannike med 3 goa poäng!

Redan från minut ett ägde SVIF spelet men saknade första 45 lite rörelse och finnes för att komma till riktigt heta målchanser mot ett Dannike som försvarade sig väl så länge de orkade!
Men när 1-0 kom tidigt i andra så gick luften ur hemmalaget och SVIF släppte ner axlarna och spelade stundtals riktigt fin fotboll!

En välförtjänt seger med 6-0 (0-0) där vi ger ett extra plus till vår kapten Jonas som verkligen prickat formen, inblandad i samtliga 6 baljor och ett hårt jobb ihop med övriga i försvarsspelet.

Målskyttar: Jonas H* 4, Gustaf J & Härna!

Nu laddar vi batterierna för våravslutningen som sker hemma på härliga Slottsvallen måndag 5/7 19:00.

Varmt välkomna!

Forza SVIF🔴⚫️⚽️

Herrlaget - fotboll
Referat: Södra Vings IF - Valtorps IF
Straff i slutet ordnade en poäng
2020-09-13 17:42, Herrlaget - fotboll
Moral har vi mycket i detta laget. Tuff start med en del sjuka i veckan och sedan fortsatt även till match. En viss oro att det skulle komma fler, men vi fick till ett slagkraftigt gäng. Vi startade med 3-1-3-3. Tänkte att vi skulle komma upp högt i banan och straffa dem där. Resultat.. blev sådär. Vi tappar boll i 12 min och där gör Valltorp 1-0. Vi gör byten efter 20 min och sätter upp ett 4-4-2, vilket gör att få tag i bollen. Skapar inte mycket, men det gör inte valtorp heller. 2 halvlek visar vi en grym moral. Det är tungt och fysiskt, men vi är riktigt starka. Börjar skapa mer fasta och samtidigt är Valtorp i spillror. Mycket tack vare Ale och Simons stenhårda arbete. I 87 min får vi en frispark som en i valtorp drar ner Alfred och domaren dömer straff. Jocke H gör inget misstag och 1-1 är ett. I 89 min får Valtorp ett direkt rött kort för farligt spel, och efter matchen fick de ytterligare ett. Så vad jag förstår så var de inte helt nöjda med domaren.
Nyheter från våra lag
Herrlaget - fotboll, 26/09 19:20 
Damlaget - fotboll (Södra Ving/Timmele), 20/09 19:11 
Damlaget - fotboll (Södra Ving/Timmele), 18/09 08:14 
Damlaget - fotboll (Södra Ving/Timmele), 18/09 08:13 
Herrlaget - fotboll, 16/09 06:37 
Herrlaget - fotboll, 25/07 20:24 
Nyheter från föreningen
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer