2023-04-25 08:26

Hemsidan har varit lite dåligt uppdaterad det senaste men vi kör en kort summering här av genrep och seriepremiär.

Det var ett tag sedan vi uppdaterade här och herrlaget har hunnit spela två matcher sedan sist.

Vi börjar med genrepet mot Timmele/Hössna 16/4.
Timmele/Hössna var det starkaste laget för dagen och vann med 3-6 på Lassalyckans A-plan.
Resultatet kanske inte speglade matchen i sin helhet då (kanske med något färgade ögon) SVIF var det spelförande laget i första halvlek och de som skapade de farligaste lägena men det var T/H som på en omställning tog ledningen med 0-1.
I andra halvlek inledde SVIF mycket piggt och skapade mängder med chanser, matchen vändes också och efter ca 10 min så hade matchen vänt till 2-1. Efter det glömde SVIF helt av försvarsspelet och lämnade vår backlinje ensamma alldeles för många gånger vilket T/H utnyttjade med sin offensiva kvalité.
Sista 35 lämnade mycket att önska men vi tog lärdom av det och pratade om det träningen efter.

Skribenten missade tyvärr seriepremiären mot den stora seriefavoriten Limmared.

Med flera spelare borta av olika anledningar så valde laget att ligga lågt och låta Limmared äga boll. Enligt rapporter så gjorde laget en gedigen insats och höll Limmared stången väl. Dock sett över 90 minuter vann Limmared rättvist matchen med 1-0.
Helt klart ett steg i rätt riktning vilket vi tar med oss in i denna träningsveckan inför lördagens hemmapremiär mot ett annat tilltänkt topplag, Gånghester/Målsryd.