Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Innebandy

Pantamera - projekt
2020-09-06 20:58

Innebandyn i Södra Vings IF har ett projekt tillsammans med Pantamera som heter föreningskampen. I detta projekt återsamlar vi burkar och PET-flaskor för miljön samtidigt som vi har möjlighet att få in några extra slantar till vår förening.

 

Lagen kommer att ha insamling av burkar och PET- flaskor på sina hemmamatcher. Ni är välkomna att lämna in era burkar både importerade och pantburkar samt även skadade. 

 

Är de så att du har förbrukning av många burkar eller PET-flaskor i ditt egna hem har du möjligheten att få en egen säck och fylla den och lämna den direkt till butik. 

 

Det går till så att man får en pantamera säck, antingen fyller man den med bara burkar (importerade, pantabara och trasiga) eller PET-flaskor (viktigt att inte blanda utan 1 sort i varje säck vid inlämning).

När säcken är tillräckligt full försluter man den med en säckförslutare med föreningens etikett som man får tillsammans med pantamera säcken.

Sedan åker man och lämna in den i butik, man säger till i förbutikerna sedan blir den registrerad när lastbilen har hämtat den och föreningen få in pengar.

 

De butiker i Ulricehamn som har inlämning och samarbete med Pantamera är:

Maxi ICA stormarknad

ICA supermarket Tornet

 

https://pantamera.nu/vara-tjanster/foreningar/sa-gar-det-till/

Man kan även gå in på https://pantamera.nu/vara-tjanster/foreningar/foreningskampen/ och se hur mycket föreningen samlat in.

 

Kontaktperson i föreningen Södra Vings IF är:

Paavo Säynäjäkangas

Mobil: 0704–360529

Mail: sauna_poika@hotmail.com


Nyhetsarkiv
2022-10-06 21:05
Pantamera - projekt2020-09-06 20:58
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer