Hem
Referat: Mariedal - Södra Vings Idrottsförening
SVTs första 3 poängare i div 2
2021-08-20 22:09, Hem

Idag åkte SVT till Borås för match mot Mariedal. Efter förra matchen där man tappar 3-1 till 4-4 sp var man revangesugna idag. Redan i andra minuten tar SVT ledningen efter en fin hörna av Lisa Kiviharju som Frida Rångemyr nickar in till 0-1. Sedan kommer Mariedal in i matchen och de kunde kvittera till 1-1. Efter ca 25 min kommer SVT in mer i matchen och man kunde åter ta ledningen i den 27 min genom Ida Johansson. Återigen är det efter en hörna. 1-3 kom i den 36 min efter ett dåligt pass av motståndarnas målvakt. Therese Josefsson hugger på bollen och Frida Rångemyr rullar in sitt andra mål för dagen. Innan paus kunde Therese Josefsson göra sitt första mål för dagen när hon springer ifrån försvaret och rullar in 1-4.

Efter förra matchens magplask i andra halvlek så visste SVT vad man inte skulle göra idag. Den andra halvleken hann knappt börja innan 1-5 kom genom Therese Josefsson. Denna gången är det Frida Rångemyr som står för förarbetet och ett fint inspel. I den 69 min fastställde SVT slutresultatet till 1-6. Emma Högberg slår ett fint inlägg från höger där vi alla tror att Therese Josefsson slår in bollen på volley men enligt henne själv var hon aldrig på bollen och att det var självmål.

inget skönspel alls idag men alla gav verkligen allt och vi kontrar in några mål samt att vi har utvecklat våra fasta situationer. Nu kämpar vi vidare mot nya poäng.