Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

IFK Örby U
2 - 3
Södra Ving/Hössna/Timmele
IFK Örby U2 - 3Södra Ving/Hössna/Timmele

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 06 maj, 19:00
Plats:Örby IP A
Tävling:
Matchnummer: 200064007
Samling:18:00
Första vinsten för SVHTs A-lag
2024-05-07 17:12

Igår åkte man till Örby för match mot just Örby. Som vanligt är vi inte riktigt med i inledningen och det straffar oss hårt. Örby tar ledningen i den 5 min. Efter det börjar SVHT jobba sig in i matchen och i den 26 min kunde Frida Rångemyr kvittera med ett dunderskott i nättaket. Precis innan paus kunde SVHT ta ledningen efter en fin frispark slagen av Selma Brorsson som träffar ribban, Therese Josefsson är med på returen och nickar in bollen i mål. Detta resultatet stod sig halvleken ut. 

I andra gör Frida Rångemyr sitt andra mål för dagen när hon rundar målvakten i den 48 min. Där såg det ganska bra ut sen gör vi ett misstag och Örby kunde reducera till 2-3 någon min senare. Sen var det en krigarinställnings för att behålla ledningen matchen ut. Båda lagen skapade fina målchanser men det blev inte fler mål. Matchen slutar alltså 2-3 till SVHT. 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer