Bli medlem i föreningen år 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

Södra Ving/Timmele
3 - 1
Våmbs IF
Södra Ving/Timmele3 - 1Våmbs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 maj, 17:00
Plats:Slottsvallen
Tävling:
Matchnummer: 142101024
Samling:16:00
3 poäng, men inget spel som värmer
2022-05-01 19:17

Idag spelade SVTs damer hemma på Slottsvallen. Man tog emot Våmbs IF. I inledningen av matchen skapade SVT mängder med målchanser precis sol i förra matchen, men likt den gången har SVT otroligt svårt att sätta bollen i mål. Trots oskärpa kunde man ändå göra två mål i första halvlek. 1-0 kom redan efter tre minuter. Det är Mikaela Åberg som slår en fripark rätt i krysset utifrån vänster. Sen gör Frisa Rångemyr 2-0 i den 29 min efter att hon kommit fri med målvakten. Våmbs kunde reducera till 2-1 i slutet av första halvlek. Det var också halvtids resultatet. En halvlek där SVT inledde starkt men sedan tappade man löpviljan och spelet. Man had einget ordnat spel under hela matchen sen utan det var långbollar efter långbollar från båda lagen. Tillslut kunde Martina Wennergren sätta slutresultatet till 3-1 i den 85 min efter en hörna. Otroligt skönt med tre nya poäng men där laget måste höja sig betydligt spelmässigt och apela med lite vilja och våga spela runt bollen som vi har gjort matcherna innan. Nu laddar vi för fullt inför nästa lördag då vi möter Bankeryd borta. 

Plus till Alma Backlund som utsågs till bäata spelare idag. Ett extra plus vill vi även ge till Julia Tarasso som verkligen har visat framfötterna på en helt ny position som högerback. 

Mål:

1-0 3 min Mikaela Åberg

2-0 29 min Frida Rångemyr

2-1 43 min Josefine Korkie

3-1 85 min Martina Wennergren

 

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer