Bli medlem i föreningen år 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

Westbo United DFF
3 - 5
Södra Ving/Timmele
Westbo United DFF3 - 5Södra Ving/Timmele

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 april, 16:00
Plats:Gisle IP
Tävling:
Matchnummer: 142101018
Samling:15:00
Tre nya poäng
2022-04-23 18:18

Idag åkte SVTs damer till Gislaved för match mot Westbo United. Likt förra matchen så är vi inte riktigt med i inledningen. Idag tog det en och en halv minut innan Westbo kunde ta ledningen. Sen arbetar SVT sig in i matchen och vi kvitterade genom Frida Rångemyr i den 27 min. Innan dess hade vi mängder med chanser och borde gjort ett par tre mål men oskärpa, lite otur gjorde att vi inte gjorde mer än ett mål i första halvlek. Istället var det hemmalget som tog ledningen till 2-1 bara en minut efter vårt kvitteringsmål. Detta resultatet stod sig sedan halvleken ut men SVT var det klart bättre laget men man sätter inte sina chanser. 

I andra halvlek forstätter SVT att skapa chans efter chans men det är återigen hemmalaget som gör mål i den 54 min. Sen tog SVT tag i det och man vände matchen till en mycket rättvis seger. I den 61 min trycker Emilia Johansson in 3-2. 3-3 kom i den 72 min efter att Ida Johansson tryckte in bollen med ryggen efter en hörna. Sen säger vi grattis till Ebba Cleverup som i den 77 min gör sitt första mål för SVT till 3-4 och vändningen va ett faktum. Sen var det några nervösa minuter innan Therese Josefsson kunde fastställa slutresultatet till 3-5. 

En grym moral i laget där man vänder ett 3-1 underläge till vinst med 3-4. Underbart att se av alla spelare. Nästa gång ska vi vara med från början! 

Plus till Emilia Johansson som hade lekstuga ute på högerkanten! Hon fick även göra sitt första mål för säsongen. 

Laget:

Frida Roos

Julia Tarasso

Mikaela Åberg

Alma Backlund

Martina Wennergren

Emilia Johansson

Ida Börjesson

Lisa Pedersen

Ramona Kaulen

Frida Rångemyr

Therese Josefsson

Ida Johansson

Ebba Cleverup

Kajsa Johansson

Lina Claesson

 

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer