Bli medlem i föreningen år 2020
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

vs
Södra Vings Idrottsförening
vsSödra Vings Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 oktober, 15:00
Plats:Ospecificerad
Seger i första kvalmatchen
2020-10-10 18:26
Idag åkte SVTs damer till Trädet för en första match mot Åsarp/Trädet/Redväg i kvalet till div 2. Matchen slutade 1-5 till SVT. 
I första halvlek kom SVT inte riktigt upp i den nivån spelmässigt som vi vet att vi kan. Men man tar ledningen i den 17 min. Frida Rångemyr vinner bollen ute på högerkanten och drar på ett långskott som hittade in i bortre. Sen kom en period där bollen åkte mest fram och tillbaka. I den 33 min får ÅTR på ett skott som tyvärr SVTs målvakt tappar och det slutar med att ÅTR kvitterar till 1-1. Det här resultatet stod sig sedan till pausen. Vi pratade om i paus att vi måste få igång rullet och ligga tätare i markeringen. 

I andra kom tjejerna ut med ny energi och man var det klart bättre laget. Redan i den 46 min gör Frida Rångemyr sitt andra mål för dagen till 1-2. 1-3 kom i den 60 min. Denna gången är det Lisa Kiviharju som nätar efter ett utav många fina anfall från SVT. i den 76 min kom 1-4. Frida Hansen kommer löpande i djupet efter en fin passning av Frida Rångemyr. Frida Hansen dundrar in bollen via ribtban. ÅTRs målvakt åkte på en frilägesutvisning efter att hon kapat Frida Rångemyr. I den 90 min kom även 1-5. Det är Frida Rångemyr som sätter sitt tredje mål för dagen. Detta blir också slutsignalen. Plus till hela laget som gör en fantastik kämparinsats och en mycket fin andrahalvlek. 

Mål:
0-1 17 min Frida Råmgemyr
1-1 33 min Emelie Fredriksson
1-2 46 min Frida Rångemyr
1-3 60 min Lisa Kiviharju
1-4 76 min Frida Hansen
1-5 90 min Frida Rångemyr

Laget:
Lina Claesson
Marika Svensson
Lotta Nilsson
Martina Wennergren
Alma Backlund
Mikaela Åberg
Ida Johansson
Ida Börjesson
Lisa Kiviharju
Frida Hansen
Frida Rångemyr

Avbytare:
Felicia Svensson
Nathalie Svensson
Julia Tarasso
Emilia Johansson
Miranda Carlsson
Johanna Wålberg 
Lisa Pedersen

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer