Serie:Damer, Träningsmatcher
Samling:18:00
Vinst för div 4 laget
2020-06-16 21:50
Idag spelade vårt div 4 lag träningsmatch mot Åsarp/Trädet/Redväg! Redan bara efter 2 min tog SVT ledningen efter ett fint skott av Emma Rångemyr! Å/T/R kunde kvitter efter ca 20 min! Sen tog SVT över igen och Alva Wallin var på hugget och tryckte in 2-1! Bara några minuter senare gjorde samma Alva ytterligare ett mål med ett fint placerat skott vid målvaktens högra stolpe! Detta resultatet stod sig halvleken ut! I andra gjorde Alva sitt tredje mål för dagen när hon dundrade in bollen i mål! Å/T/R skapade några lägen som SVTs målvakt lyckades avvärja och SVT vann kanska komfortabelt med 4-1!

Plus till Alva Wallin som gör tre fina mål idag! Men matchens lirare blev ytterbacken Nathalie Svensson som tar näst intill allt på hennes kant!