Samling:17:45
Referat: Södra Ving/Timmele U - Vårgårda IK
Vinst för damernas U-lag
2021-08-13 20:59

Idag var det dags för hemmamatch för SVTs u-lag. För motståndet stod Vårgårda IK för. Det var en jämn match med chanser åt båda håll. Södra Ving tog ledningen genom Hanna Högberg efter ett fint förarbete av Ellen Gunterberg. Innan paus kunde bortalaget kvittera till 1-1 som stod sig in i pausvilan. I andra halvlek fortsatte den jämna kampen men Södra Ving/Timmele drog det längsta strået och efter ett förarbete av Hanna Högberg kunde Ida Söderberg snyggt skjuta in segermålet för de rödsvarta. Plus till Hanna Högberg som stod för en mycket fin insats idag.

Tränare Magnus ord efter matchen: en mycket bra match och jag ser verkligen att laget har höjt kvaliteten sedan förra året. Det är riktigt roligt att se.