Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Södra Ving - laget med sting!

Södra Vings Idrottsförening
vs
Värsås
Södra Vings IdrottsföreningvsVärsås

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 augusti, 15:00
Plats:Idrottsparken, Timmele
Första poängen i div 2
2021-08-14 17:33

Idag spelade SVTs damer hemma mot Värsås. Det var en match där SVT ledde med 3-1 men sedan tappade till 3-4 innan man kunde fastställa slutresultatet till 4-4. SVT tog ledningen i den 13 min efter ett mycket fint mål. Therese Josefsson slår ett långt fint inlägg från höger som Frida Rångemyr möter upp på bortre och nickar in 1-0. 2-0 kom i den 23 min. Återigen är det Therese Josefsson som frispelar Frida Rångemyr som rullar in sitt andra mål för kvällen. Bara tre minuter senare kunde Värsås reducera till 2-1 efter lite slarv i hemmalaget. I den 42 min utökar SVT till 3-1 genom Therese Josefason. Therese vinner bollen på halva plan och utnyttjar sin snabbhet och löper ner mot mål och dundrar in bollen i mål. Detta resultat stod sig sedan till halvlek. 

I andra halvlek händer det något och SVT ser lite lamslagna ut oxh går in situationerna. Detta leder till att bortalaget kan reducer, kvittera och även ta ledningen inom loppet av 30 min! Detta är en period som SVT knappt är med i matchen och man bjuder på alla målen. SVT kunde dock kvittera till 4-4 av Frida Rångemyr och man inkasserar sitt första poäng i div 2. Men det borde varit tre och det had edet varit om man hade jobbat lika bra i andra som i första. Nu tar vi nya tag för på fredag är det match borta mot Maridal. 

 

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer