Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Herrlaget

Ljungsarps IF
2 - 4
Södra Vings IF
Ljungsarps IF2 - 4Södra Vings IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 25 april, 18:45
Plats:Vallskoga A
Tävling:
Matchnummer: 200017003
Samling:17:15
Vinst i premiären!
2024-04-26 11:28

Igår var herrlaget i Ljungsarp och Vallskoga för seriepremiär, det slutade med 4-2 seger och skönsång i omklädningsrummet!

En premiär är alltid en premiär vilket medför en viss anspänning och frågor som ska rätas ut. 
Hur står vi oss, hur är motståndet jämfört med förra året, hur är mattan etc...

Med detta så tog vi oss an matchen på ett bra sätt. Visst det fanns saker som skedde där vi kanske skulle tagit andra beslut men vi lär oss på resan.

1a halvlek för vi första 15 minutrarna och tar rättvist ledningen med 1-0 efter fint inlägg av Emil W till Mentu som bara sätter dit bredsidan.
Ljungspark stack upp mellanåt och kvitterade på hörna. Därefter följde en 10-15 minuter där vi agerade stressat och Ljungsarp fick lite luft under vingarna. Men vi hittade tillbaka och sista 15 i halvleken spelade vi riktigt bra och i slutet kunde Mentu efter fint samspel med Heden enkelt placera in 2-1.

God känsla i halvtid där vi pratade om noggrannheten, ta kampen och våga spela på offensiv planhalva.

Efter ca 10 min i andra fick Ljungsarp återigen en hörna och efter två olyckliga touchs av våra egna spelare stod det 2-2 på resultattavlan. Men vi kände oss starka och fortsatte gnugga på vilket snabbt gav resultat. Erduan mötte, skapade yta bakom backlinjen där Mentu fint löpte in och fick bollen, 3-2 på resultattavlan och hattrick för Philip Mentu.
Efter ledningsmålet blev vi en stund ängsliga och rädda om vår ledning vilket skapade ett långt lag och en hel del felbeslut. Skönt var det då att Tawan fint skarvade ner bollen utanför straffområdet till en löpande Måns som kliniskt avslutade vid första stolpen, 4-2.

Sista 15 av matchen kontrollerades väl av oss och Ljungsarp kroknade allt mer vilket gav en lugn resa till slutsignalen!

En riktigt skön start på serien som ger motivation till träning och ytterligare fina prestationer.

Kommande matcher:
U-lag borta mot GSK/MIF 18.00 28/4 Kransmossen
U-lag hemma mot Borås GIF 11.00 4/5 Slottsvallen
A-lag hemma mot Grimsås IF 16.00 5/5 Slottsvallen


Nu laddar vi för U-laget på söndag för att sedan ta oss an en fin träningsvecka som ger oss utrymme att både trycka på rejält för att bygga mer kondition men också slippa på detaljer.

/Coach


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer