Bli medlem i föreningen år 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Herrlaget

Hedared/Sandhult
0 - 7
Södra Vings IF
Hedared/Sandhult0 - 7Södra Vings IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 24 maj, 19:00
Plats:Hedbyvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200036006
Samling:18:00
Storseger för U-laget
2022-05-25 09:19

Igår åkte U-laget till en grön och lagom blöt Hedbyvallen för match mot Hedared/Sandhult.

Lineup:
El Maco- Colina, Härna, Tempest, Olsen- Maxen, Jonne, Triffe, Günther, Lill-Pulle- Hedis

Avb: Gurra, Bobby, Gabbe

Det var egentligen aldrig något snack om vilka som var det bättre laget och grabbarna visade prov på fint passningsspel och fina kombinationer under hela första halvlek med hotande löpningar från yttrar, väggspel central mellan mittfältaren. Småtrevligt spel rakt igenom och i halvtid stod det 5-0.

Andra halvlek tappar vi tempo och kladdar lite för mycket med bollen vilket gör att matchen jämnas ut en aning men grabbarna gör ändå två baljor varav ett snygg frisparksmål och ett klappklapp spel där Bobby löper in fint och får en magisk touch som går i mål.

Det man kan ta med sig från matchen är det stundtals fina spelet där vi rullar riktigt fint. Det vi kan förbättra är spelvändningar och överbelasta på kanterna och komma på överlapp.


Glädjande att Jonas baklår höll fint i 45 min innan han klev av, även Colinas baklår höll i de 75 han spelade. Äntligen lite spelare tillbaka från skador som spetsar och gör laget bättre och utgör större konkurrens.

På lördag åker A-laget för match borta mot Jung/Kvänum, då ska en 3a in på kontot!

/Staben


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer