Bli medlem i föreningen år 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Herrlaget

Skultorps IF
3 - 2
Södra Vings IF
Skultorps IF3 - 2Södra Vings IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 maj, 14:00
Plats:Orkanvallen A
Tävling:
Matchnummer: 200005025
Samling:13:00
Skultorp- SVIF 3-2
2022-05-17 09:02

Tung lördag på Orkanvallen!

Lineup:
Kalle, Måns, Albin G, Härna, Hugo- Mentu, Triffe, David, Jocke, Hårte- Gurra

Avb: Emilio, Albin C, Linus P, Max M

 

Laget hänger som i tidigare förlustmatcher bra med men när första baklängesmålet trillar in så är vi oerhört sköra för tillfället och inom loppet av 4 (!!!) minuter står det helt plötsligt 3-0… 

 

När chocken lagt sig tar grabbarna tag i det bra och höjer spelet bra sista 15 trots en stark motvind som gjorde det svårt att lyfta laget i lägen där det blir längre bollar.

 

Andra halvlek styr grabbarna spelet för det mesta och i 62 och 68 minuten reducerar Gustaf J och helt plötsligt är det kritiskt för hemmalaget! 

Kvitteringen är inte längre ifrån än en hörnnick som målvakten räddar via stolpen och ett nästan friläge där skott blockas av en försvarare! 

Bortsett de förfärliga 4 minuterna är vi väl värda minst 1 poäng!

 

Kvalitén för att mäta sig i denna serien finns utan tvekan, det gäller dock att hitta en jämnare nivå över 90 minuter samt att vi får igång våran trupp. Varit en hel del sjukdomar som gjort att man tappat träning samt några skador. Men vi börjar se ljuset i detta och tror på det till 100%

 

FORZA SVIF🔴⚫️


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer