2022-04-11 09:18

Herrarna var i torsdags och genrepade mot Limmareds IF!

I torsdags åkte laget till ett regntungt Tranehov för att möta Limmareds IF.
Ett Limmared som skulle visa sig vara riktigt duktiga med ett par riktigt kreativa spelare.

Södra Ving kom till spel utan 4-5 spelare men så kan det se ut och inte mycket att orda om.
Matchen inleddes lovande och vi trillade boll precis så som vi önskat om än lite tunna framåt.
Vi tog ledningen i matchen efter en snygg aktion av Philip Mentu men ledningen varade knappt i en minuten innan Limmared kvitterade och kort därefter även tog ledningen.
Jonas Hulander reducerade till 3-2 strax före paus på ett volleyskott ala Dejan Stankovic från ca 40 meter.

Andra halvlek ägde Limmared mer av spelet men skapade inte så mycket, dock trillade de in ytterligare två mål från Limmared sista 15 och matchen slutade 5-2 till LIF.

En god genomkörare och nu laddar vi för seriepremiären på Skärtorsdag borta mot Edsvära/Norra Vånga!