Bli medlem i föreningen år 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Herrlaget

Redvägs FK - Södra Vings IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 mars, 13:15
Plats:Lassalyckan C-plan
Serie:Herrar, Träningsmatcher
Samling:12:00
Träningsmatch mot Redväg 3-2
2020-03-29 21:31

Match igår mot Redväg. Dagen startade med en träning med bra tempo klocka 0900. Efter en god lunch på hotellet så var det matchstart kl 1315. Redan innan match så var det övereskommet att alla 19 spelare skulle få en halvlek.


Första halvlek var mycket bra från oss. Vi gör1-0 i min 37. Ivan nickar in ett inlägg av Trifun Saitovic. Många byten i halvlek, och där vi i ledningen får ta på oss att inte fått ut vår spelidé. Tyvärr så går vårt spel helt i stå,så det var skönt när Emilo Faudes gör 2-0 på ett långskott i 75 min. Tyvärr fortsätter vårt försvarspel att ha stora problem, så i 80 min så gör Redväg 2-1. Direkt efter avspark så gör vi ett bra anfall som gör att Rasmus Larsson gör 3-1 i min 81.

Tyvärr så gör ett nytt svagt försvarspel, så i 84 min springer Redväg i från oss och gör 3-2. Vi tar med oss att många spelare som vi inte sett innan gör mycket bra match. Sedan att vi/jag måste vara tydligare i visa nya spelare vår idé. Nu har mycket tid till detta, men får se hur vår närmaste tid blir i dessa coronatider.

Crister Kaljo och ledarteamet!


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer