Samling:18:30
Referat: Kronängs IF  - Södra Ving/Hössna/Timmele U
Tyvärr förlust för SVTs U-lag i premiären.
2023-04-20 22:07

Det blev tyvärr förlust för SVTs U-lag i premiären mot Kronängs IK. I första halvlek kommer vi inte riktigt upp i nivå. Vi spelar mer en mot en i försvaret istället för zonförsvar. I andra halvlek höjer sig laget rejält och man skapar en hel del chanser. Ida Börjesson slog en fin krossboll ut till vänster och där möter Klara Ahlin upp och springer förbi sin ytterback och rullar enkelt in kvitteringen. I slutet kunde dock Kronäng fastställa slutresultatet till 2-1. ”En typisk premiärmatch” säger Jerker som är linjedomare för dagen.