Södra Ving/Hössna/Timmele4 - 4Alingsås KIK

Samling:18:00
Delad pott i den ”tidiga” seriefinalen.
2023-05-29 22:07

En poäng efter en magisk vändning i andra halvlek mot Alingsås KIK.

Det var en tidig ”seriefinal” hemma på Idrottsparken för SVHTs a-lag mot just nu ledarlaget i serien. Första halvleken är en halvlek som SVHT helst vill glömma. Det var inte mycket som stämde. Felpass, fel i positioner och stundtals slarvigt. Det gjorde att det stod 1-3 till Alingsås i paus. SVHTs mål gjordes av Therese Josefsson. I andra kom SVHT ut som ett annat lag och det var dem som skapade lägen. lite ologiskt utökar Alingsås till 1-4 efter en frispark. Sen är det SVHT för hela slanten. Frida Rångemyr reducerar genom ett friläge. 3-4 görs av Emma Rångemyr. 4-4 kommer precis i slutet av matchen där Frida Rångemyr du drar dit kvitteringen. HÄRLIGT! Det känndes nästan som en seger med facit i hand. Stark vändning!