Serie:Damer, InterSport Cup - Grupp 7
Samling:14:00
Oavgjort i andra omgången av DM
2020-03-15 18:40
Idag tog Södra ving/Timmele emot Sils IF uppe på Lassalyckan! Matchen slutade 2-2!
Inledningsvis var det nog gästerna som var det bättre laget. Gästerna tog ledningen i den 7:e min! De utökade även till 0-2 i den 38 min efter ett långskott. SVT höjde sig i slutet av halvleken och reducerar till 1-2 i den 43:e min! Mikaela Åberg slår en djupledsboll till Frida Rångemyr möter upp och placerar in bollen i mål.

I början av andra halvlek var det hemmalaget som tog tag i taktpinnen och skapade en hel del chanser inledningsvis. I den 56:e min kvitterar SVT och återigen var det skyttedrottningen Frida Rångemyr som nätade på ett liknande vis som hennes första mål. Sen kom det en period där gästerna tog över igen och hade en boll inne i mål som först godkändes av domaren men där assisterande domaren kunde konstatera att det var offside så målet bortdömdes. Matchen slutade 2-2.

Då matchen slutade oavgjort blir det straffar efter matchen ut i fall att Sil skulle vinna sin sista match med 2-0 mot Svenljunga i sista omgången. Straffarna vann tillslut Sil och det innebär att om Sil vinner med 2-0 eller mer slutar de som gruppsegrare.

Bästa spelare idag var Mikaela Åberg som vinner otroligt mycket boll på mitten!