Serie:Damer, Div 4 Mellersta
Samling:18:30
Tung kväll
2020-08-22 10:26
SVTs U-lag spelade igår i Borås mot Bergdalen! Det blev en tung kväll för SVT som förlorade med hela 7-1. Bergdalen var spelskickliga och snabba! I första halvlek spelade SVT helt ok! Man var lite snälla i duellerna och hemmalaget hade 3-1 i paus. SVTs mål gjordes av Miranda Carlsson efter ett fint anfall.

I andra hade SVT 13 min i inledningen där man inte hängde med alls! Många byten i paus gjorde att man inte hittade rätt någonstans och på dessa 14 min gör hemmlaget fyra mål till ställningen 7-1. Efter det flyttar SVT ner en spelare och spelar med fyrbackslinje och det stabiliserar försvarsspelet. Efter det kom Bergdalen inte alls till samma fria lägen som de gjort tidigare under matchen.

Nu glömmer vi denna matchen och går vidare.