Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

Södra Ving/Timmele - Ulricehamns IFK U 1
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 september, 16:00
Plats:Slottsvallen
Serie:Damer, Div 3 Västra
Samling:15:00
Härliga tre poäng
2020-09-19 19:11
Idag var det derby för SVTs a-lag mot UIFK u. Vi snackade mycket om inställning och att gå in ordentligt i närkamperna. Men när matchen började gjorde vi nästan alla fel vi kunde göra. 
UIFK tog ledningen precis i inledningen efter ett snöpligt självmål. De första 20-30 min var UIFK det bättre laget och SVT hade det svårt att hitta rätt i positionerna och man verkade nervösa och slog bort passen. Frida Rångemyr kunde dock kvittera i den 23 min. Marika Svensson tar hand om en frispark på mittplan. Frida Rångemyr kämpar sedan in kvitteringen. UIFK stack imellan med ett friläge som SVTs målvakt gör en fin räddning på. Fem minuter innan paus kunde Alma Backlund rulla in 2-1 efter ett assist av Emma Högberg. Detta resultatet stod sig sedan halvleken ut. 

I andra är det SVT som skapar lägen efter lägen men Kajsa Norén i UIFK målet gör en fin insats idag. #-1 kunde hon inte göra så mycket på. Martina Wennergren slår ett perfekt inlägg till Frida Rångemyr som nickar bollen över målvakten. 3-1 stod sig sedan matchen ut. SVT kämpade sig in i matchen och UIFK skapade inte så farliga lägen mer än friläget och självmålet och SVT vann rättvist. Plus till hela laget idag. 

Mål:
0-1 1 min Självmål
1-1 23 min Frida Rångemyr
2-1 40 min Alma Backlund
3-1 76 min Frida Rångemyr

Laget:
Lina Claesson
Marika Svensson
Lotta Nilsson
Martina Wennergren
Frida Hansen
Mikaela Åberg
Ida Börjesson
Ida Johansson
Alma Backlund
Frida Rångemyr
Emma Högberg

Avbytare:
Kajsa Johansson
Ellen Gunterberg
Julia Tarasso
Lisa Pedersen
Lisa Kiviharju
Emilia Johansson

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer