Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

Södra Ving/Timmele - Mariedals IK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 augusti, 16:00
Plats:Idrottsparken A
Serie:Damer, Div 3 Västra
Samling:15:00
Oavgjort mot Maridal
2020-08-16 19:36
I denna heta sommardag kom Mariedal på besök till Idrottsparken i Timmele! Det blev en svängig historia som till slut skrevs till 3-3!
I första halvlek var Mariedal det bättre laget och var vassa i sina anfall! SVT hamnade fel och låg långt ifrån i markeringarna! Mariedal tog ledningen redan i den 5 min. I den 18 min gör de även 0-2! Efter det så börjar SVT komma in i det lite mer och precis innan paus känpade sig Ellen Gunterberg till sig en straff! Frida Rångemyr stegade fram och placerade in reduceringen till 1-2! Detta stod sig halvleken ut.

I andra kommer SVT ut med mer pondus och man skapade fler och fler lägen! Frida Rångemyr får tag i bollen och dundrar dit kvitteringen till 2-2 i den 78 min. I den 85 min tilldöms Mariedal en straff som de akjuter utanför! Här tror man att matchen ska sluta 2-2 men i den 89 min gör Mariedal 2-3 och då trodde nog många i publiken och även Mariedal att matchen var avgjord men SVT och Frida Rångemyr ville annat! På övertid får Frida Rångemyr bollen utanför straffområdet och skjuter! Målvakten tar den och Frida och alla andra tror nog att chansen är borta men målvakten tappar bollen och den rullar till slut in i mål och kvitteringen till 3-3 var ett faktum! Sett till hit matchen såg ut så var det nog ett rättvist resultat! Plus till hela laget men framför allt Frida Rångemyr som gör tre baljor idag. 

Mål:
0-1 5 min
0-2 18 min
1-2 45 min Frida Rångemyr
2-2 78 min Frida Rångemyr
2-3 89 min 
3-3 90+ Frida Rångemyr

Laget:
Emma Rångemyr
Hanne De Flon
Lotta Nilsson
Martina Wennergren
Frida Hansen
Mikaela Åberg
Ida Söderberg
Johanna Wålberg
Lisa Kiviharju
Frida Rångemyr
Emma Högberg

Avbytare:
Ellen Gunterberg
Lina Claesson
Hanna Högberg
Lisa Pedersen
Kajsa Claesson
Marika Svensson

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer