Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Damlaget

Vedums AIS - Södra Ving/Timmele
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 12 augusti, 19:00
Plats:Nordvalla A-plan
Serie:Damer, Div 3 Västra
Samling:18:00
Andra trepoängaren för SVTs damer
2020-08-13 09:08
Igår åkte man till Vedum för match mot just Vedum! Förra året var det en tuff kamp där SVT var det bättre laget! Igår var det inget undantag! SVT skapade mängder med målchanser men slutresultatet slutade 0-3 till Södra Ving! 
SVT inledde matchen piggt och skapade många farliga lägen men Vedums målvakt storspelade hela matchen och stod för flera fina räddningar. I den 38 min har SVT ett fint väggspel i vänstra delen av straffområdet! Bollen hamnar tillslut hos Ellen Gunterberg som fintar sig fram till målet och dundrar in 0-1! Det resultatet stod sig sedan halvleken ut! 

I andra var det SVT för hela slanten! Man sköt i ribban och stolpen! Frida Rångemyr gör 0-2 i den 65 min efter ett fint förarbete av Martina Wennergren! Bara fem minuter senare får SVT en frispark en bit utanför vänstra delen av straffområdet! Ida Börjesson tar hand om den och dundrar bollen i ribban! På returen håller sig Emma Högberg sig framme och trycker dit 0-3! SVT gör en bra insats och motståndarna hade i princip ett skott på mål under hela matchen! Med lite mer skärpa i avsluten så hade det slutat med fler mål för Södra Ving/ Timmele! 

Nästa spelare blev Mikaela Åberg som gör en mycket bra insats som defensiv mittfältare!

Mål:
0-1 38 min Ellen Gunterberg
0-2 65 min Frida Rångemyr
0-3 70 min Emma Högberg

Laget
Emma Rångemyr
Lotta Nilsson
Alma Backlund
Martina Wennergren
Frida Hansen
Mikaela Åberg
Ida Börjesson
Emma Högberg
Kajsa Claesson
Frida Rångemyr 
Ellen Gunterberg

Avbytare
Lina Claesson
Sophia Svensson
Nathalie Svensson
Lisa Kiviharju
Miranda Carlsson
Johanna Wålberg
Lisa Pedersen

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer