Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Fotboll
Herrlaget

Södra Vings IF - Valtorps IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 april, 14:00
Plats:Slottsvallen
Serie:Herrar, Div 5 Östra
Samling:12:30
Referat: Södra Vings IF - Valtorps IF
Tung hemmapremiär!
2022-04-25 15:29

Tung hemmapremiär för herrlaget!

Herrlaget fick en tung start på Slottsvallen mot ett bra Valtorp som säkert kommer att vara med och slåss om seriesegern i år.

 

Elvan:
Kalle-Colina,Abbe,Toftmark, Jeppe- Mentu, Ale Triffe, Jocke, Måns- Härna

Avb: Mackan (Mv), Albin C, Ankan, Faundes, David & Pålsson. (samtliga avb fick speltid)

Första halvlek var jämn med mycket kamp. Valtorp skapade några farligheter på omställningar och vi hade några "nästan" lägen samt ett par farliga fasta situationer.
Ett ställningskrig och när klockan var slagen 44-45 minuter trodde nog alla inklusive domarna att vi skulle gå till pausvila med 0-0. Men ack så fel det blev. Efter två olyckliga bolltapp när vi är på väg framåt straffar Valtorp oss bägge gångerna och istället för 0-0 i paus stod det 0-2.
Oerthört tungt men vi försökte gjuta mod i laget och gå ut och försöka skapa nerv i matchen genom en reducering. 
Dock hann inte andra halvlek gå många minuter innan Valtorp utökade till 0-3 på en inläggsfrispark och då var det rullgardin ner för hemmalaget.
Sista 30 är väldigt slätstrukna, vi försöker men vi ligger många gånger fel i positionerna vilket leder till att vi aldrig vinner några andra bollar och på så sätt kan skapa tryck mot Valtorp.
Lägg därtill att vi inte värderade på samma sätt som tidigare utan spelade för mycket långt mot ett lag som trivdes med det.

Men, det är 20 omgångar kvar och 60 poäng att spela om så det är bara att fortsätta gnugga så kommer resultaten.

Vi vet hur hög vår högsta nivå är men nu gäller det att hitta linjer och struktur i spelet så att skillnaden mellan högsta och lägsta nivå inte är för stor!

Nästa match är borta mot Ekedalen på torsdag, 28/4 18:45!

/Staben


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer