Damlaget - fotboll (Södra Ving/Hössna/Timmele)
Referat: Södra Ving/Hössna/Timmele - Brämhults IK
En poäng
2023-06-12 21:36, Damlaget - fotboll (Södra Ving/Hössna/Timmele)

Idag tog SVHTs a-lag emot Brämhult hemma i Hössna. En viktig match i toppstriden. En match som egentligen kan sammanfattas med två ord, långbollar och inkast. För det var egentligen det som visades upp framför allt i andra halvlek. En poäng är väl rättvist. SVHT kom inte alls upp inden nivån vi kan. I första var det Brämhult som såg lite starkare ut och vann nästan alla dueller. Brämhult tog ledningen med 0-1 efter 19 min. Sen tröttar bortalaget och SVHT kan höja sig ett snäpp. Kvitteringen kommer i den 45 min efter att Therese Josefsson tryckt in bollen efter en retur på en frispark.

I andra halvlek kommer ändå SVHT ut och börjar rätt bra och tar ledningen i den 52 min gör Alma Backlund ett fint mål till 2-1. Men efter att SVHT bjudit Brämhults anfallare på ett friläge kunde Brämhult kvittera bara 4 min senare. Efter det var det ingen vacker fotboll alls. Bollen gick från backlinje till backlinje eller ut till inkast. Nej det var verkligen inte en godkänd insats idag. Nu får vi ta nya tag till på söndag när vi åker till Målsryd för match mot Toarpsalliansen.