Bli medlem i föreningen år 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
Södra Ving - laget med sting!

Mariedal
vs
Södra Vings Idrottsförening
MariedalvsSödra Vings Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 20 augusti, 19:00
Plats:Ospecificerad
SVTs första 3 poängare i div 2
2021-08-20 22:09

Idag åkte SVT till Borås för match mot Mariedal. Efter förra matchen där man tappar 3-1 till 4-4 sp var man revangesugna idag. Redan i andra minuten tar SVT ledningen efter en fin hörna av Lisa Kiviharju som Frida Rångemyr nickar in till 0-1. Sedan kommer Mariedal in i matchen och de kunde kvittera till 1-1. Efter ca 25 min kommer SVT in mer i matchen och man kunde åter ta ledningen i den 27 min genom Ida Johansson. Återigen är det efter en hörna. 1-3 kom i den 36 min efter ett dåligt pass av motståndarnas målvakt. Therese Josefsson hugger på bollen och Frida Rångemyr rullar in sitt andra mål för dagen. Innan paus kunde Therese Josefsson göra sitt första mål för dagen när hon springer ifrån försvaret och rullar in 1-4. 

Efter förra matchens magplask i andra halvlek så visste SVT vad man inte skulle göra idag. Den andra halvleken hann knappt börja innan 1-5 kom genom Therese Josefsson. Denna gången är det Frida Rångemyr som står för förarbetet och ett fint inspel. I den 69 min fastställde SVT slutresultatet till 1-6. Emma Högberg slår ett fint inlägg från höger där vi alla tror att Therese Josefsson slår in bollen på volley men enligt henne själv var hon aldrig på bollen och att det var självmål. 

inget skönspel alls idag men alla gav verkligen allt och vi kontrar in några mål samt att vi har utvecklat våra fasta situationer. Nu kämpar vi vidare mot nya poäng.

 

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer